Skip links

NE JEMI LORALF

Rre-
th

Aty ku krijimtaria dhe mjeshtëria bashkëjetojnë. Ne besojmë se ideja dhe ekzekutimi nuk janë hapa kronologjikë, por një proces i ndërlidhur. Krijuesit tanë janë artizanë dhe dizajnerët tanë janë ideatorë. Është përzierja që jep origjinalitet në prodhimin tonë dhe qëndrueshmëri në procesin tonë.

Pro
cesi

Qëllimi ynë është të transformojmë idenë tuaj në një zgjidhje të plotë dixhitale. Për ta arritur këtë, ne fillojmë duke krijuar një udhërrëfyes strategjik bazuar në konceptin tuaj fillestar për faqen tuaj të internetit ose produktin dixhital. Fokusi ynë është në sjelljet dhe nevojat e audiencës tuaj të synuar dhe ne bashkëpunojmë me ekipin tuaj për të kuptuar qëllimin dhe objektivat e produktit tuaj. Kjo na ndihmon të krijojmë një përvojë optimale në internet për përdoruesit tuaj.

01 Parimet

Ne i kemi kushtuar kohë dhe burime krijimit të një procesi të drejtpërdrejtë që përputhet me vlerat e kompanisë sonë.

Krijo Vlerë​
Ekipi ynë i përkushtuar punon shumë çdo ditë për t'u sjellë klientëve tanë produkte që jo vetëm që krijojnë vlerë, por edhe burimin e internetit. Ne duam ta lëmë internetin në një vend më të mirë sesa kur e gjetëm.
Integriteti​
Në zemër të kulturës së kompanisë sonë qëndron një filozofi e drejtpërdrejtë e biznesit - trajtimi i klientëve dhe kolegëve tanë në të njëjtën mënyrë që do të dëshironim të trajtoheshim. Ne i japim përparësi komunikimit të qartë, ndershmërisë dhe transparencës për të nxitur marrëdhënie të forta me ata me të cilët punojmë.
Bashkëpunimi
Pasioni ynë reflektohet në cilësinë premium të punës dixhitale që krijojmë për një klientelë të larmishme, duke filluar nga agjencitë krijuese deri te markat globale. Ekspertiza jonë përfshin platformat e ueb-it, celularit dhe eksperiencës.

02 Zbulimi

Procesi ynë fillon me bashkëpunimin në konceptin tuaj origjinal, nga i cili ne krijojmë një udhërrëfyes strategjik për faqen tuaj të internetit ose produktin tuaj dixhital. Për të siguruar që ne të ofrojmë një përvojë optimale në internet, ne u japim përparësi sjelljeve dhe nevojave të përdoruesve tuaj të synuar. Ne punojmë ngushtë me ekipin tuaj për të kuptuar objektivat dhe motivimet pas produktit tuaj, duke na mundësuar të krijojmë përvojën ideale të përdoruesit.

03 Strategjia

Fokusi ynë është te qëllimet dhe përdoruesit tuaj, ndërsa zhvillojmë një strategji për ndërtimin dhe lançimin e produktit tuaj dixhital. Ne marrim parasysh elementët teknikë dhe përvojën tonë të gjerë tregtare në lançimin e produkteve dixhitale për një audiencë të gjerë. Kjo na lejon të sigurojmë një qasje efikase dhe efektive ndaj procesit të nisjes.

04 Projektimi & Ndërtimi​

Procesi ynë i projektimit është i përkushtuar për krijimin e përvojave tërheqëse dhe funksionale që magjepsin përdoruesit në të gjitha pajisjet, duke filluar nga kornizat me kabllo deri te modelet e plota të dizajnit. Më pas, zhvilluesit tanë me përvojë bashkëpunojnë në mënyrë krijuese dhe të zellshme për t'i transformuar konceptet në një realitet të gatshëm për nisje.

05 Dorëzimi​

Pas përfundimit të ndërtimit të produktit tuaj, ne fillojmë një proces të provuar dhe të testuar, duke siguruar gatishmërinë e tij për të trajtuar një vëllim të lartë të aktivitetit të përdoruesit. Mbajtja e një faqe interneti ose aplikacioni të përditësuar me përmbajtje cilësore është e lehtë me mbështetjen tonë. Ne ofrojmë trajnime në distancë ose në terren për ekipin tuaj dhe shpesh vazhdojmë të bashkëpunojmë me klientët tanë përmes kontratave të vazhdueshme të mirëmbajtjes.

Kli-
ent

Të qenit i pavarur na lejon të marrim vendime që janë të pakufizuara nga fitimi ose politika. Ne marrim rreziqe të llogaritura bazuar në atë që na frymëzon dhe lëviz dhe çfarë mendojmë se është e drejtë. Ne krenohemi si për etikën tonë të brendshme ashtu edhe për ato të klientëve tanë, duke u fokusuar në industritë që mendojmë se mund të ndryshojnë botën për një vend më të mirë.

Cont
-act

Ne jemi besimtarë të mëdhenj se puna e madhe krijohet përmes bashkëpunimeve të mëdha. Ekipi ynë dinamik i talenteve krijuese, prodhuese dhe dizajnuese janë të përgatitur për të ndihmuar në realizimin e vizionit tuaj. Me prejardhje që përfshijnë agjencinë dhe prodhimin, inovacionin dixhital dhe mediat tradicionale, ne punojmë ngushtë me ekipet krijuese të brendshme për të rritur aftësitë krijuese dhe për të ofruar vlera të jashtëzakonshme.

Keni një projekt në mendje?
Dërgo një mesazh.

kontakt@loralf.al

Po kërkoni bashkëpunim?

LORALF.AL

Adresa 1: Rruga e Teleferikut, Fresk, Tirana Adresa 2: Lagjia Partizani, Rruga Dervish Hima, Burrel

+355694517232

Na kontaktoni

kontakt@loralf.al
This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag